Al World Fòrum de Desenvolupament Econòmic Local

Després d’haver participat en el primer Fòrum a Sevilla i el segon en Iguazú, ORU-Fogar va participar en el III World Fòrum de Desenvolupament Econòmic Local que, a l’octubre de 2015, es celebrarà a Torí. Per preparar aquest fòrum, que habitualment ha concentrat més de 4000 persones, el secretari general de ORU-Fogar, Carles Llorens, ha participat en la reunió preparatòria que PNUD-Art ha convocat en aquesta ciutat del nord-oest italià.
L’alcalde de Torí, Piero Fassimo, ha obert la reunió explicant que volen ubicar el Fòrum en el marc de la participació de la ciutat en l’Exposició Universal 2015 de Milà, en què Torí vol inserir liderant un debat sobre l’alimentació mundial.

Giovanni Camillieri de PNUD-Art ha explicat que el III Fòrum, com els dos anteriors, vol ser un esdeveniment molt pràctic, en el qual es donin a conèixer pràctiques que afavoreixin el desenvolupament econòmic. Ha afirmat que, més enllà de diverses aproximacions polítiques i culturals, les dues anteriors experiències els van mostrar la utilitat d’intercanviar experiències de desenvolupament territorial.
Carles Llorens va mostrar la disponibilitat de la xarxa de regions de col·laborar en l’esdeveniment, amb una voluntat de defensar una aproximació territorial al desenvolupament. El secretari general ha afirmat que, en el Fòrum, van a defensar l’autonomia política de les regions, convençuts que aquesta autonomia accelera el desenvolupament.

foto                                      Carles Llorens amb l´alcalde de Torí, Piero Fassimo

foto (3)                                       Foto de la reunió preparatòria del lII Fòrum

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s