El Partit Ciutadà per la Renovació de Mali es compromet davant CDC a lluitar al 100% per l’alliberament dels tres ostatges catalans

El líder del Partit Ciutadà per la Renovació de Mali (Parti Citoyen pour le Renouveau) i primer conseller del President de Mali, Ousmane Ben Fana Traoré, ha anunciat, en l’obertura del Congrés del seu partit i, dirigint-se als dos polítics catalans de CDC que hi érem presents, l’Angel Colom i jo mateix, que ‘el seu grup polític, el seu Govern i ell mateix personalment, estant, al 100%, compromesos amb l’alliberament dels tres ostatges catalans’.

En un moment del Congrés del Parti Citoyen pour le Renouveau

Àngel Colom, secretari d’Immigració de CDC, com jo mateix, hem agraït la gran feina que Mali està portant a terme, en aquesta difícil situació, i hem subratllat que ‘aquest fet desgraciat acabarà servint per tenir un vincle més fort entre el poble de Mali i el poble de Catalunya’.

Participació d’Àngel Colom

Alhora, hem agraït el bon acolliment del poble de Mali i, sobre tot, la gran ovació i els aplaudiments rebuts quan han posat sobre la taula de debat el tema de l’alliberament dels ostatges catalans.

Un moment de la meva participació

Des d’avui 27 de febrer i fins demà, 28 de febrer, participem al Congrés del Partit Ciutadà per la Renovació de Mali que compta amb una assistència molt nombrosa (3.000 persones) i amb la presència de convidats internacionals de renom del Marroc, Burkina Faso, Senegal i Catalunya.

Dança títpica de Mali

A través d’aquest link podeu accedir al discurs que vaig pronunciar davant el congrés del Parti Citoyen Pour le Renouveau.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s