Amb una nombrosa delegació convergent a la Isaiah Berlin Lecture 2009

Imagen 006Una nombrosa delegació convergent ha participat a la Isaiah Berlin Lecture 2009 que es va celebrar ahir al National Liberal Club de London i que va tenir com a ponent al líder del Partit Liberal del Canadà, Michael Ignatieff. La delegació, propiciada per la Fundació Llibertat i Democràcia, va estar encapçalada pel president de la Fundació Carles Gasòliba i per mi mateix.

La Isaiah Berlin Lecture és una vella tradició de la Internacional Liberal, represa enguany, i que pretén donar una privilegiada tribuna a una veu liberal de molt de prestigi. Imagen 004El convidat d’enguany, Michael Ignatieff, havia aixecat una important expectació perquè, junt la seva condició de biògraf de Berlin i acreditat acadèmic –en tant que expert en política internacional- a les més prestigioses universitats de tot el món, hi afegia la seva condició de candidat amb moltes possibilitats de ser primer ministre canadenc. La conferència no va decebre. Amb un plantejament general sobre com el liberalisme havia d’afrontar l’actual crisis, “els liberals no volem grans, sinó bons governs”, Ignatieff va acabar referint molt sobre el futur del Canadà.

Ignatieff va a tenir la oportunitat de poder departir amb la delegació catalana que, a més de Gasòliba i jo mateix, era formada per David Madí, Joaquima Alemany, Alfons López Tena, Marc Guerrero i Roger Albinyana, així com Montserrat Trueta i Josep Soler de la Fundació.

untitled

A l’entrada del National Liberal Club, davant d’un quadre de Wiston Churchill quan era liberal i jove

Nota: aquí podeu llegir la conferència prounciada per Ignatieff.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s