Mentiders o no mentiders

Com que sóc malpensat, tinc la sospita que això del “tots els polítics són iguals” ho fa circular en José Zaragoza. M’explico! Mentre a Catalunya governava Convergència i Unió no paraven de parlar del “mal govern”. I ara que tenim el pitjor govern, la culpa no es del govern… sinó dels polítics. És a dir, quan governem, és culpa de CiU, però quan no governem també! Una gran trampa!

Em sento ofès quan diuen que tots som iguals, perquè no és just que em posin al nivell de segons qui. Durant aquesta campanya electoral europea s’ha parlat molt de mentiders. L’adjectiu anava dirigit, per raons òbvies, als socialistes en general i a Zapatero en particular. Quan el PSOE s’ha vist acorralat ha recordat les mentides del PP durant els dies posteriors al 11M. Queden mentiders, així, uns i altres! Que PSOE i PP siguin mentiders no vol pas dir que ho siguem tots. La gent de CiU hem governat molt anys Catalunya. Hem tingut molta influència a Espanya. Quina mentida recorda la gent que nosaltres haguem dit a la ciutadania?

Ens volen fer creure que l’elecció és entre dretes i esquerres. L’elecció també es pot plantejar, però, entre els que diuen mentides i els que no.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s