El Congrés de CDC de la Garrotxa. Un èxit!

1-inauguracio-del-congresLa premsa assistent, en tant que president del Congrés, em demanava si ho repetiríem. Els vaig dir que crec que sí. Crec que, cada període congressual de quatre anys, ho hem de repetir! Fer un Congrés comarcal, on analitzem la nostra manera de funcionar i on establim el nostre programa per la Garrotxa, ens ha anat molt bé. Ens hem imposat, col·lectivament, un major dinamisme. Fer anar la màquina del partit, a tota marxa, ja no és només el compromís del president local i comarcal. És el compromís de tots.

30-olot-seborra-del-mapaTambé ha estat molt important fixar quin és el nostre programa comarcal a nivell d’infraestructures i de política econòmica. Hem subratllat la urgència de la Variant d’Olot, però també d’altres connexions. Hem parlat de l’Eix Ferroviari i de la necessitat d’organismes de promoció econòmica a nivell comarcal. I fins hem proposat un espai on crear sol logístic: el Pla de Llunes! Ens hem compromès a no envair, des del sector públic on governem, ni l’activitat econòmica privada, ni l’activitat social. I també hem posat per escrit la nostra voluntat d’austeritat pressupostària i de personal en aquests temps de crisi.

3-debat-en-ponenciaI tot això ha permès que emergís una nova generació de convergents de la Garrotxa. A la cloenda vaig dir –i ho crec sincerament- que en aquest Congrés hem vist el millor equip convergent de la història. Convergència de la Garrotxa, des d’en Ramon Sala fins en Jordi Xuclà, ha generat figures de primera divisió. En aquest Congrés hem vist un equip de gent preparada i amb empenta amb moltíssimes possibilitats, i veure això ha estat el millor d’aquest Congrés. Estic convençut que el futur és nostre! A fora passarà el que hagi de passar, però, a la Garrotxa, Convergència continuarà essent molt forta!

6-lhelena-sexplica

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s