Aneu en compte amb les “provincias vascongadas”!

Si un dia em donen la medalla de Sant Jordi indubtablement serà pel mèrit de no haver baixat la guàrdia nacional a “El Salero”, el programa d’Intereconomia per tot l’Estat que l’amic Toni Guerrero te a bé a convidar-me els caps de setmana. El solitari, sempre en solitari, he de defensar la política exterior de Catalunya, la normalització lingüística, la immersió lingüística, el nacionalisme català, el catalanisme, el basquisme, el PNB… i fins m’he vist defensant a en Joan Tardà!!! I ho he de fer enfront de Ciutadanos, PP i alguns independents com la Carmen de Tienda, gent molt correcte en el personal, però, que són dissidents de Ciudadanos! Mereixo una medalla de Sant Jordi!

imagen-243Avui, a part de coincidir amb Carmen de Tienda, ho he fet amb Albert Rivera de Ciudadanos i en Toni Bosch, el nou president del PP de Barcelona, un senyor que sembla de Convergència…

Amb dues hores tenim temps de parlar de tot el que ha passat durant la setmana: des de la sensual foto de Soraya Santamaria a “El Mundo” fins a les noves xifres de l’atur. Vull deixar constància, en tot cas, dels comentaris que s’han fet en relació a les properes eleccions basques. Toni Guerrero, que és un conductor de programa que no s’està de posar cullerada, parla del “Lendacara”. Els dic a tots que han d’anar en compte amb el que pot succeir a Euskadi, que no els passi el que els ha passat a Catalunya. El que els meus contertulians representen, durant anys, van desencadenar una guerra sense quarter contra Pujol, contra Convergència i contra el catalanisme, unes forces que vulguis que no aportaven unes grans dosis d’estabilitat i sentit comú. Fora CiU de Catalunya ha vingut el Tripartit i en Carod (per ells el diable!). Que vagin en compte en compte quan es deixen anar contra Ibarretxe i contra el PNB! Sense una força estabilitzadora com els nacionalistes bascos, a Euskadi tot pot ser molt pitjor! Encara m’he oblidar de dir una altra cosa, especialment dirigida a la gent del PP, que vigilin anant tan frontalment contra el PNB, perquè sense voler-ho acabaran entregant el País Basc al socialisme i, em sembla, que això també seria un desastre! És que encara no té prou poder el PSOE que ara li voleu donar les “provincias vascongadas”? A “El Salero” Euskadi és el conjunt de les províncias “vascongadas”!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s