Parlo del ridícul del PSC i d’Iniciativa a Tele-taxi

facebook1Ahir vaig participar al programa de debat polític Línia 1 presentat per Miquel Miralles a Tele-taxi. Els altres convidats eren el socialista Raül Moreno, de Ciudadanos Jordi Cañas, del PP Xavier Garcia Albiol, d’ERC Eduard Suárez i d’Iniciativa Carles Sagués. Es va parlar de l’amenaça del PSC al PSOE si el 31 de desembre no hi havia acord de finançament i de la voluntat de reduir la velocitat a 40 per hora a l’entrada de Barcelona.

Sobre el tema del PSC vaig opinar que els socialistes catalans estan fent el ridícul. En política es poden cometre errors i errors molt greus. El que no es pot fer mai es fer el ridícul perquè et perden el respecte, que és la situació en la que es troba el PSC en aquest tema. Moreno va dir que votaven que sí els pressupostos de l’Estat per responsabilitat i per no perdre no sé quines inversions a Tàrrega, a l’Hospital de Sant Pau i a les vies verdes de Girona. Li vaig replicar que la principal responsabilitat que hauria de tenir el partit que està enfront del Govern de Catalunya és fer que es respecti el país i l’Estatut.

Amb relació al 40 per hora, una decisió que fins sembla il·legal, més enllà de repetit els arguments d’en Mas, vaig mostrar la meva decepció respecte a Iniciativa. A aquest partit hi ha dues ànimes. De la marxista no calia esperar res de bo. De l’ecologista se’n podia esperar una millora del transport públic, un impuls substancial de l’ús de les energies renovables, la posava en pràctica d’una “nova cultura de l’aigua” i, en general, unes polítiques més sostenibles. Si aquesta era l’expectativa, el resultat és lamentable perquè en el balanç d’Iniciativa hi ha només el projecte de voler-nos fer pagar les bosses de super i el 40 per hora a l’entrada de Barcelona!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s