Una bona experiència. R. Albinyana, C. Llorens, D. Madí i I. Mis

nderaTenim posada l’antena a tots els processos electorals. Ens va semblar que les eleccions nord-americanes podien ésser, però, unes eleccions històriques i que, per això, requerien una atenció especial. La varem encertar.

Hem fet milers de kilòmetres per poder seguir Barack Obama i John McCain. Hem estat a NY, a Sprindfield (Virginia), Columbus i Cleveland (Ohio), Tampa i Miami (Florida) i Chicago (Illinois). Hem estat a mítings, a les seus de campanya dels dos partits, als col·legis electorals i a la celebració de la victòria. A tot arreu un gran patrotisme que no oblida mai de cantar l’himne, de resar per la bandera i d’acabar tots discursos amb el “God bless America”.

Hem vist una campanya d’una gran categoria, amb dos candidats molt notables, que hem tingut al davant en moments claus, pronunciant frases històriques. Després de Bush, del desastre de la guerra, del desastre de la crisi, aquest gran país mereixia una campanya com aquesta. Ens ha agradat veure en acció a McCain, un gran senyor de la política. Sobretot ha estat una gran experiència veure aquest líder de futur que és Obama. Ens ha agradat molt el seu discurs i ens ha fascinat la seva extraordinària connexió amb la gent. L’entusiasme desbordant del Gran Park de Chicago demostra que una altre relació entre polític i poble és possible.

Estem convençuts que serà una experiència útil per Convergència i per Catalunya.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s