Una brutal (i bruta) campanya a la xarxa. C. Llorens

Pendent de viatjar en direcció a NY, i arribar-hi el dia 1 de novembre, des de fa setmanes, he fet una bona immersió a la campanya a través d’Internet. M’he apuntat a totes les webs dels candidats i a totes he sol·licitat que m’enviessin la informació que em podia fer falta.

Tot just treure el nas a una web del candidat demòcrata, la seva esposa, Michelle Obama m’ha enviat un correu. És el correu amical… La Michelle m’escriu com si ens coneguéssim de tota la vida, com si el darrer estiu, amb ella i en Barack, haguéssim compartit vacances a la Costa Brava amb els nens… Amb tota naturalitat em diu que en Barack i en Joe (Biden) poden arribar, però necessiten la meva particular i singular ajuda, més concretament el meu donatiu…

El més impactant és, en tot cas, la propaganda en negatiu, les escombraries que m’arriba a través de la xarxa. No hi va fer res que McCain demanés respecte per Obama. Els seus, els de McCain, continuen insistint en que el demòcrata és musulmà… Barack Hussein Obama li diuen alguns jugant amb la similitud Obama-Osama… Un dels correus, pensant que sóc votant, em diu que em pensi bé si vull votar a un home que la màxima experiència política que té és “haver estat 143 dies al Senat”. “Amb aquesta experiència, conclou, no es pot ni ser gerent d’un local de MacDonalds”. Un altre correu enverinat explica no entendre la fascinació que l’afroamericà ha generat a la societat nord-americana. “El 90% del americans –afirma- no sap de quin ou ha sortit”.

Aquesta mena de correus fan especial èmfasi en les “amistats perilloses” d’Obama. Així, els contraris al demòcrata no han desaprofitat l’oportunitat de difondre una intervenció de Muammar Gaddafi on afirma que tot els món àrab i islàmic està resant per la seva victòria. Concretament, el dictador libi diu: “Arriba un ciutadà de raça negra, d’origen kenyà, africà, un musulmà que ha estudiat a uns escola islàmica d’Indonèsia. Tothom, al món àrab i islàmic, a Àfrica, aplaudeix a aquest home (…) i faran el possible perquè guanyi la presidència”.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s