A la Garrotxa, preparant el Congrés de Convergència

Aquest divendres, els militants de Convergència de la Garrotxa aprovaran les esmenes que des de la comarca es presentaran a les ponències del Congrés del partit que es celebrarà els propers dies 11, 12 i 13 de juliol. La Garrotxa té vint delegats al Congrés que participaran a les 4 ponències que hi ha redactades. Per tal de preparar la posició de CDC de la Garrotxa hi hagué el passat dissabte una reunió dels delegats en la qual es van debatre i acordar les esmenes a presentar.

A la ponència primera sobre la Refundació del Catalanisme es va acordar que David Coromina presentaria una esmena en els apartats que parla d’immigració i incorporació a la catalanitat, en el sentit de reclamar que les polítiques espanyoles d’immigració tinguin en compte el fet diferencial català. En quan a la ponència d’Acció Política, Helena Dorca va quedar encarregada de defensar una esmena en relació a les polítiques d’aigua.

A Joan Reixach i Eduard Llorà se’ls va confiar la presentació d’esmenes a la ponència tercera que fa referència a “La casa del Catalanisme i el funcionament intern de Convergència”. Joan Reixach presentarà una esmena que estableixi la supressió del correu convencional entre els militants del partit, quan aquests disposes de e-mail. Llorà es fa càrrec de defensar una esmena en relació al pes dels grups municipals dels municipis petits.

Pel que fa a la quarta ponència, la dedicada a la Regeneració democràtica, el portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Olot, Josep M. Corominas defensarà la conveniència de celebrar un mini-congrés comarcal en el que es debati i s’aprovi una ponència a cada comarca sobre la política comarcal i local, en la que es fixin objectius polítics i programàtics.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s