Invitació al Forum 2000 de Václav Havel

En nom de Convergència, Carles Llorens, ha participat en el Forum 2000 que cada any organitza a Praga l’ex-president txec Václav Havel.

Enguany, el Fòrum portava per títol Llibertat i responsabilitat i ha comptat amb més de dos-cents convidats, entre els quals personalitats destacades de la política europea i de tot el mon com la socialista francesa Ségolène Royal, el president de la Fundació Naumann, Wolfgang Gerhardt, l’ex-president del Banc Mundial, Paul Wolfowitz, el dissident bielorús Alyaksandar Milenkevich, el filòsof André Glucskmann i l’ex-president de Xile, Ricardo Lagos.

Amb l’ex president del Banc Mundial, Pau Wolfowitz

El representant de Convergència va tenir l’oportunitat d’intervenir en una taula rodona sobre la situació a Amèrica Llatina i, especialment, a Veneçuela. Llorens va comentar que el Parlament espanyol acabava de refusar, amb el vot del PSOE, una proposta a favor de la llibertat d’expressió a Veneçuela i de condemna al tancament de Radio Caracas Televisión. Arran d’aquest comentari, Humberto Celli, que havia estat secretari general de la social demòcrata Acción Democrática, va aprofitar per manifestar que veient la política de Zapatero cap a Amèrica Llatina, no sabia si desitjar la seva derrota.

Amb l’ex president de Xile, Ricardo Lagos

Amb el dissident bielorrús Alyaksandar Milenkevich

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s